Ääni muutokselle, ääni vapaudelle

Miksi muutos on tarpeen? Tämän hallituskauden aikana olemme nähneet, miten ikäviä asioita siitä seuraa, kun päätöksiä tekee sellaiset ihmiset, jotka ajattelevat enemmän markkinavoimien ja yritysten kuin meidän tavallisten ihmisten etua. Uhkailu, sanelu, pakkolait, kiristys, kiky-sopimus, leikkaukset, aktiivimallit, lupausten rikkominen ja niin edelleen. Nämä kaikki kuvaavat sitä millaisessa Suomessa me olemme eläneet.

Mikä on vaihtoehto? Vaihtoehto on saada elää vapaana tyrannimaisesta päätöksenteosta. Saada elää rauhassa, ilman pelkoa siitä, että kenen tahansa asemaa voidaan heikentää koska vain. Saada elää omaa elämäänsä vapaana pelosta, miten saa seuraavan kuun vuokran maksettua tai ruokaa pöytään. Saada valita ammattinsa ilman, että tarvitsee miettiä, millä opiskelun kustantaa. Saada tehdä mielekästä työtä, jonka palkka riittää elämiseen. Saada elää yhteiskunnassa, missä asiat ratkaistaan sopimalla, ei alistuen uhkailun alle.

Miten se muutos sitten saadaan aikaiseksi? Muutos voi toteutua, mutta se tarkoittaa sitä, että meidän tavallisten ihmisten tulee aktivoitua. Meidän tulee tehdä se muutos, ihan jokaikisen meistä. Koska muutos voidaan saada aikaiseksi seuraavissa eduskuntavaaleissa, on meidän vastuullamme antaa äänemme vapaudelle. Äänestetään vaaleissa niitä henkilöitä, jotka jakavat meidän ajatuksemme vapaudesta.

Olen osa kansanliikettä, kampanjaa, minkä avulla haluamme saada aikaan tämän muutoksen meidän yhteiskuntaamme. Kampanjaa on ollut suunnittelemassa monet meistä ammattiyhdistysliikkeessä aktiviisista nuorista. Muutokseen me tarvitsemme kuitenkin paljon suuremman joukon. Siksi on tärkeää, että kampanjan viestiä viedään eteenpäin jokaisen meidän toimesta. Tulethan sinäkin mukaan!

Ilmoittaudu tukijaksi: www.vapaidenvaltakunta.fi/tukijaksi
Tukijaksi ilmoittautumalla lupaat äänestää seuraavissa eduskuntavaaleissa 14.4.2019.

Jokaisen äänellä on merkitys. Anna äänesi muutokselle. Anna äänesi vapaudelle.


Näytetään 3 reaktiota

Ole hyvä ja katso ohjeet käyttäjätilin aktivoimiseen sähköpostitse.
  • Tarja Hovilainen
  • Iris Pitkäaho
    Kiitos, Arja. Mukava kuulla, että kirjoituksesta on hyötyä :)
  • Arja Karhu
    Tämä kirjoitus avasi hyvin kampanjaa.