Tukijat liikkeelle -tapahtuma Helsingissä 13.4.

Työtä tekevien ääniliike, Vapaiden valtakunta ja sen sadat aktiivit ovat kohdanneet viimeisten kuukausien aikana tuhansia suomalaisia työpaikoilla, kaduilla, ovilla, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.

Kiitos kun olet mukana!

Yhteinen kampanjamme on kääntymässä loppusuoralle. Varsinainen vaalipäivä lähenee ja edessä on vielä yksi iso yhteinen ponnistus.

Vaalilauantaina 13.4. Helsingissä kokoonnutaan yhteen tempauksen merkeissä. Tavoitteena on kontaktoida mahdollisimman monta tukijaa päivän aikana ja muistuttaa heitä siitä kaikkein tärkeimmästä, joka lopulta ratkaisee – äänestämisestä.

Päivän päätteeksi kruunataan kampanja parhaaksi kampanjaksi ikinä rennon yhdessäolon merkeissä! 😊 Yhdessä saamme aikaan muutoksen – meidän äänemme on yhteinen. Tule sinäkin mukaan!

Voit tulla mukaan vaikka vain tunniksi, jos et pysty olemaan paikalla koko päivää. Tempaus aloitetaan aamulla kello 10:00 ja soittelut loppuvat kello 17:00, minkä jälkeen vaihdetaan vapaalle purtavan, virvokkeiden ja yhdessäolon merkeissä. Päivän aikana tarjotaan myös lounas.

Muista ilmoittautua tapahtumaan ja ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiasi samalla lomakkeella!

MILLOIN
lauantaina, 13 huhtikuuta 2019, kello 10:00 - 17:00
MISSÄ
SAK
Pitkänsillanranta 3
Helsinki 00530
Finland
Google map ja reittiohjeet
YHTEYSTIEDOT
Tatu Tuomela ·
27 ILMOITTAUTUNUTTA
Hanna Sumuvuori Minna Järvinen Markus Kaija Mila Kangasniemi Kaisa Niskanen Mika Häkkinen Susanna Haapalainen Katri Höök Toni Laiho Timo Koskinen Antti Koskela Aki Rouhiainen tiitta suomalainen Janne Toppar Serveh Khalili Eija Harjula Juha Häkkinen Anne Pärssinen Mikael Fogelholm Pia Saloranta Pertti Paajanen Antti Mäki

Who's RSVPing

Hanna Sumuvuori
Minna Järvinen
Markus Kaija
Kaisa Niskanen
Mika Häkkinen
Susanna Haapalainen
Katri Höök
Toni Laiho
Timo Koskinen
Antti Koskela
Aki Rouhiainen
tiitta suomalainen
Janne Toppar
Serveh Khalili
Eija Harjula
Juha Häkkinen
Anne Pärssinen
Mikael Fogelholm
Pia Saloranta
Pertti Paajanen
Antti Mäki

Osallistutko?

Mikäli tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja sinulla on jokin ruoka-aineallergia, tai erityisruokavalio, kirjoita siitä maininta tähän alle.