Tukijat liikkeelle -tapahtuma Jyväskylässä 13.4.

Työtä tekevien ääniliike, Vapaiden valtakunta ja sen sadat aktiivit ovat kohdanneet viimeisten kuukausien aikana tuhansia suomalaisia työpaikoilla, kaduilla, ovilla, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.

Kiitos kun olet mukana!

Yhteinen kampanjamme on kääntymässä loppusuoralle. Varsinainen vaalipäivä lähenee ja edessä on vielä yksi iso yhteinen ponnistus.

Vaalilauantaina 13.4. Jyväskylässä kokoonnutaan yhteen tempauksen merkeissä. Tavoitteena on kontaktoida mahdollisimman monta tukijaa päivän aikana ja muistuttaa heitä siitä kaikkein tärkeimmästä, joka lopulta ratkaisee – äänestämisestä.

Päivän päätteeksi kruunataan kampanja parhaaksi kampanjaksi ikinä rennon yhdessäolon merkeissä! 😊 Yhdessä saamme aikaan muutoksen – meidän äänemme on yhteinen. Tule sinäkin mukaan!

Voit tulla mukaan vaikka vain tunniksi, jos et pysty olemaan paikalla koko päivää. Tempaus aloitetaan aamulla kello 10:00 ja soittelut loppuvat kello 17:00, minkä jälkeen vaihdetaan vapaalle. Siirrymme yhdessä Matsibaarin saunatiloihin ruokailun, virvokkeiden ja hyvän seuran merkeissä.

Muista ilmoittautua tapahtumaan ja ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiasi samalla lomakkeella!

MILLOIN
lauantaina, 13 huhtikuuta 2019, kello 10:00 - 17:00
MISSÄ
Teollisuusliiton toimitilat, Kauppakatu 18 B 19
Jyväskylä
Finland
Google map ja reittiohjeet
7 ILMOITTAUTUNUTTA
Joni Leppänen Tiina Mäkisalo Jani Närhi Kirsti Karjalainen Siiri Muhonen Mikael Ojomaa Jukka Seppälä

Who's RSVPing

Joni Leppänen
Tiina Mäkisalo
Jani Närhi
Kirsti Karjalainen
Siiri Muhonen
Mikael Ojomaa
Jukka Seppälä

Osallistutko?

Mikäli tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja sinulla on jokin ruoka-aineallergia, tai erityisruokavalio, kirjoita siitä maininta tähän alle.