Tukijat liikkeelle -tapahtuma Kouvolassa 13.4.

Työtä tekevien ääniliike, Vapaiden valtakunta ja sen sadat aktiivit ovat kohdanneet viimeisten kuukausien aikana tuhansia suomalaisia työpaikoilla, kaduilla, ovilla, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.

Kiitos kun olet mukana!

Yhteinen kampanjamme on kääntymässä loppusuoralle. Varsinainen vaalipäivä lähenee ja edessä on vielä yksi iso yhteinen ponnistus.

Vaalilauantaina 13.4. Kouvolassa kokoonnutaan yhteen tempauksen merkeissä. Tavoitteena on kontaktoida mahdollisimman monta tukijaa päivän aikana ja muistuttaa heitä siitä kaikkein tärkeimmästä, joka lopulta ratkaisee – äänestämisestä.

Päivän päätteeksi kruunataan kampanja parhaaksi kampanjaksi ikinä rennon yhdessäolon merkeissä! 😊 Yhdessä saamme aikaan muutoksen – meidän äänemme on yhteinen. Tule sinäkin mukaan!

Voit tulla mukaan vaikka vain tunniksi, jos et pysty olemaan paikalla koko päivää. Tempaus aloitetaan aamulla kello 10:00 ja soittelut loppuvat kello 17:00, minkä jälkeen vaihdetaan vapaalle hyvässä seurassa ruoan, virvokkeiden ja pakohuoneen tunnelmissa.

Muista ilmoittautua tapahtumaan ja ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiasi samalla lomakkeella!

MILLOIN
lauantaina, 13 huhtikuuta 2019, kello 10:00 - 17:00
MISSÄ
SAK Kouvola
Kauppalankatu 5
Kouvola, Kymenlaakso 45100
Finland
Google map ja reittiohjeet
YHTEYSTIEDOT
Sonja Laitinen ·
11 ILMOITTAUTUNUTTA
Sami Arola Mika Töttö Tuomas Seppänen Aija Laurila Juha Lokko Tiina Harjumaaskola Sonja Laitinen Anita Punkkinen Ossi Munnukka Juha Sutinen Lea Ikonen

Who's RSVPing

Sami Arola
Mika Töttö
Tuomas Seppänen
Aija Laurila
Juha Lokko
Tiina Harjumaaskola
Sonja Laitinen
Anita Punkkinen
Ossi Munnukka
Juha Sutinen
Lea Ikonen

Osallistutko?

Mikäli tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja sinulla on jokin ruoka-aineallergia, tai erityisruokavalio, kirjoita siitä maininta tähän alle.