Tukijat liikkeelle -tapahtuma Kuopiossa 13.4.

Työtä tekevien ääniliike, Vapaiden valtakunta ja sen sadat aktiivit ovat kohdanneet viimeisten kuukausien aikana tuhansia suomalaisia työpaikoilla, kaduilla, ovilla, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.

Kiitos kun olet mukana!

Yhteinen kampanjamme on kääntymässä loppusuoralle. Varsinainen vaalipäivä lähenee ja edessä on vielä yksi iso yhteinen ponnistus.

Vaalilauantaina 13.4. Kuopiossa kokoonnutaan yhteen tempauksen merkeissä. Tavoitteena on kontaktoida mahdollisimman monta tukijaa päivän aikana ja muistuttaa heitä siitä kaikkein tärkeimmästä, joka lopulta ratkaisee – äänestämisestä.

Päivän päätteeksi kruunataan kampanja parhaaksi kampanjaksi ikinä rennon yhdessäolon merkeissä! 😊 Yhdessä saamme aikaan muutoksen – meidän äänemme on yhteinen. Tule sinäkin mukaan!

Voit tulla mukaan vaikka vain tunniksi, jos et pysty olemaan paikalla koko päivää. Tempaus aloitetaan aamulla kello 10:00 ja soittelut loppuvat kello 17:00, minkä jälkeen vaihdetaan vapaalle hotelli Puijonsarvessa illallisen, virvokkeiden ja leppoisan yhdessäolon merkeissä. Päivän aikana on tarjotaan myös lounas.

Muista ilmoittautua tapahtumaan ja ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiasi samalla lomakkeella!

MILLOIN
lauantaina, 13 huhtikuuta 2019, kello 10:00 - 17:00
MISSÄ
Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16
Kuopio 70100
Finland
Google map ja reittiohjeet
YHTEYSTIEDOT
Timo Haverinen ·
14 ILMOITTAUTUNUTTA
Mari Räsänen Marjo Hiltunen Jari Pitkänen Taru Karttunen Keijo Vapalahti Riitta Hyttinen Tanja Airaksinen Tarja Haverinen Jari Väänänen Tuula Ronkainen Eini Kirsikka-aho timo haverinen Matti Moisanen Ossi Rantonen

Who's RSVPing

Mari Räsänen
Marjo Hiltunen
Jari Pitkänen
Taru Karttunen
Keijo Vapalahti
Riitta Hyttinen
Tanja Airaksinen
Tarja Haverinen
Jari Väänänen
Tuula Ronkainen
Eini Kirsikka-aho
timo haverinen
Matti Moisanen
Ossi Rantonen

Osallistutko?

Mikäli tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja sinulla on jokin ruoka-aineallergia, tai erityisruokavalio, kirjoita siitä maininta tähän alle.