Tukijat liikkeelle -tapahtuma Lahdessa 13.4.

Työtä tekevien ääniliike, Vapaiden valtakunta ja sen sadat aktiivit ovat kohdanneet viimeisten kuukausien aikana tuhansia suomalaisia työpaikoilla, kaduilla, ovilla, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.

Kiitos kun olet mukana!

Yhteinen kampanjamme on kääntymässä loppusuoralle. Varsinainen vaalipäivä lähenee ja edessä on vielä yksi iso yhteinen ponnistus.

Vaalilauantaina 13.4. Lahdessa kokoonnutaan yhteen tempauksen merkeissä. Tavoitteena on kontaktoida mahdollisimman monta tukijaa päivän aikana ja muistuttaa heitä siitä kaikkein tärkeimmästä, joka lopulta ratkaisee – äänestämisestä.

Päivän päätteeksi kruunataan kampanja parhaaksi kampanjaksi ikinä rennon yhdessäolon merkeissä! 😊 Yhdessä saamme aikaan muutoksen – meidän äänemme on yhteinen. Tule sinäkin mukaan!

Voit tulla mukaan vaikka vain tunniksi, jos et pysty olemaan paikalla koko päivää. Tempaus aloitetaan aamulla kello 10:00 ja soittelut loppuvat kello 17:00, minkä jälkeen vaihdetaan vapaalle ja siirrytään Vesitornin saunatiloihin ruoan, virvokkeiden ja yhdessäolon merkeissä. Päivän aikana tarjotaan myös lounas.  

Muista ilmoittautua tapahtumaan ja ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiasi samalla lomakkeella!

MILLOIN
lauantaina, 13 huhtikuuta 2019, kello 10:00 - 17:00
MISSÄ
Vesitorni
Juustinkatu 13
Lahti 15200
Finland
Google map ja reittiohjeet
17 ILMOITTAUTUNUTTA
Pauli Karvinen Reijo Toroskainen Merja Lampinen Kari Lempinen toni kärki Mohamad Khndakji Ari Mähönen Esko Sutela Heikki Moilanen Antti Broman Viktoria Kondratieva Jani Roponen Mari Tahvanainen Tiia Tuomela Tuula Rantila

Who's RSVPing

Pauli Karvinen
Reijo Toroskainen
Merja Lampinen
Kari Lempinen
toni kärki
Mohamad Khndakji
Ari Mähönen
Esko Sutela
Heikki Moilanen
Antti Broman
Viktoria Kondratieva
Jani Roponen
Mari Tahvanainen
Tiia Tuomela
Tuula Rantila

Osallistutko?

Mikäli tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja sinulla on jokin ruoka-aineallergia, tai erityisruokavalio, kirjoita siitä maininta tähän alle.