Tukijat liikkeelle -tapahtuma Mikkelissä 13.4.

Työtä tekevien ääniliike, Vapaiden valtakunta ja sen sadat aktiivit ovat kohdanneet viimeisten kuukausien aikana tuhansia suomalaisia työpaikoilla, kaduilla, ovilla, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.

Kiitos kun olet mukana!

Yhteinen kampanjamme on kääntymässä loppusuoralle. Varsinainen vaalipäivä lähenee ja edessä on vielä yksi iso yhteinen ponnistus.

Vaalilauantaina 13.4. Mikkelissä kokoonnutaan yhteen tempauksen merkeissä. Tavoitteena on kontaktoida mahdollisimman monta tukijaa päivän aikana ja muistuttaa heitä siitä kaikkein tärkeimmästä, joka lopulta ratkaisee – äänestämisestä.

Päivän päätteeksi kruunataan kampanja parhaaksi kampanjaksi ikinä rennon yhdessäolon merkeissä! 😊 Yhdessä saamme aikaan muutoksen – meidän äänemme on yhteinen. Tule sinäkin mukaan!

Voit tulla mukaan vaikka vain tunniksi, jos et pysty olemaan paikalla koko päivää. Tempaus aloitetaan aamulla kello 10:00 ja soittelut loppuvat kello 17:00, minkä jälkeen vaihdetaan vapaalle. Siirrymme Teatteriravintola Ilonaan, missä nautimme pientä purtavaa ja mielen magiaa mentalisti Kalle Tahkolahden johdolla.

Päivän aikana on tarjolla myös lounas, joten muistathan ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiasi ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella!

MILLOIN
lauantaina, 13 huhtikuuta 2019, kello 10:00 - 17:00
MISSÄ
Hotelli Scandic
Mikonkatu 9
Mikkeli 50100
Finland
Google map ja reittiohjeet
YHTEYSTIEDOT
Kari Kokkola ·
12 ILMOITTAUTUNUTTA
Tapani Turkki Anne Poikolainen Minna Kyyrä-Suominen Outi Kuikka Satu Joutselainen Ulla Leskinen Katja Kohvakka Kari Kokkola Jouni Kurikka Sari Rautiainen Jari Hyyryläinen

Who's RSVPing

Tapani Turkki
Anne Poikolainen
Minna Kyyrä-Suominen
Outi Kuikka
Satu Joutselainen
Katja Kohvakka
Kari Kokkola
Jouni Kurikka
Sari Rautiainen
Jari Hyyryläinen

Osallistutko?

Mikäli tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja sinulla on jokin ruoka-aineallergia, tai erityisruokavalio, kirjoita siitä maininta tähän alle.