Tukijat liikkeelle -tapahtuma Oulussa 13.4.

Työtä tekevien ääniliike, Vapaiden valtakunta ja sen sadat aktiivit ovat kohdanneet viimeisten kuukausien aikana tuhansia suomalaisia työpaikoilla, kaduilla, ovilla, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.

Kiitos kun olet mukana!

Yhteinen kampanjamme on kääntymässä loppusuoralle. Varsinainen vaalipäivä lähenee ja edessä on vielä yksi iso yhteinen ponnistus.

Vaalilauantaina 13.4. Oulussa kokoonnutaan yhteen tempauksen merkeissä. Tavoitteena on kontaktoida mahdollisimman monta tukijaa päivän aikana ja muistuttaa heitä siitä kaikkein tärkeimmästä, joka lopulta ratkaisee – äänestämisestä.

Päivän päätteeksi kruunataan kampanja parhaaksi kampanjaksi ikinä rennon yhdessäolon merkeissä! 😊 Yhdessä saamme aikaan muutoksen – meidän äänemme on yhteinen. Tule sinäkin mukaan!

Voit tulla mukaan vaikka vain tunniksi, jos et pysty olemaan paikalla koko päivää. Tempaus aloitetaan aamulla kello 10:00 ja soittelut loppuvat kello 17:00, minkä jälkeen vaihdetaan vapaalle ruoan, virvokkeiden ja yhdessäolon merkeissä. Päivän aikana on tarjolla myös lounas.

Muista ilmoittautua tapahtumaan ja ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiasi samalla lomakkeella!

MILLOIN
lauantaina, 13 huhtikuuta 2019, kello 10:00 - 17:00
MISSÄ
Oulun AY-keskus
Mäkelininkatu 31
5. kerros
Oulu 90100
Finland
Google map ja reittiohjeet
YHTEYSTIEDOT
Vesa Saarinen ·
14 ILMOITTAUTUNUTTA
Sonja Kokko Vesa Sukunimi Eero Lehtonen Seppo Ahde Rauno Hekkala Eero Koukkari lyyli nivala Antti Palola Viola Sukanen Jari Niemelä Kristiina Rytky Harri Pernu

Who's RSVPing

Sonja Kokko
Vesa Sukunimi
Eero Lehtonen
Seppo Ahde
Rauno Hekkala
Eero Koukkari
lyyli nivala
Antti Palola
Viola Sukanen
Jari Niemelä
Kristiina Rytky
Harri Pernu

Osallistutko?

Mikäli tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja sinulla on jokin ruoka-aineallergia, tai erityisruokavalio, kirjoita siitä maininta tähän alle.