Tukijat liikkeelle -tapahtuma Tampereella 13.4.

Työtä tekevien ääniliike, Vapaiden valtakunta ja sen sadat aktiivit ovat kohdanneet viimeisten kuukausien aikana tuhansia suomalaisia työpaikoilla, kaduilla, ovilla, sosiaalisessa mediassa ja tapahtumissa.

Kiitos kun olet mukana!

Yhteinen kampanjamme on kääntymässä loppusuoralle. Varsinainen vaalipäivä lähenee ja edessä on vielä yksi iso yhteinen ponnistus.

Vaalilauantaina 13.4. Tampereella kokoonnutaan yhteen tempauksen merkeissä. Tavoitteena on kontaktoida mahdollisimman monta tukijaa päivän aikana ja muistuttaa heitä siitä kaikkein tärkeimmästä, joka lopulta ratkaisee – äänestämisestä.

Päivän päätteeksi kruunataan kampanja parhaaksi kampanjaksi ikinä rennon yhdessäolon merkeissä! 😊 Yhdessä saamme aikaan muutoksen – meidän äänemme on yhteinen. Tule sinäkin mukaan!

Voit tulla mukaan vaikka vain tunniksi, jos et pysty olemaan paikalla koko päivää. Tempaus aloitetaan aamulla kello 11:00 ja soittelut loppuvat kello 17:00, minkä jälkeen vaihdetaan vapaalle. Siirrymme Varalan saunalle, missä tarjolla virvokkeita, iltapalaa ja hyvää seuraa.

Muista ilmoittautua tapahtumaan ja ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiasi samalla lomakkeella!

MILLOIN
lauantaina, 13 huhtikuuta 2019, kello 11:00 - 18:00
MISSÄ
Ay-keskus Tampere
Rautatienkatu 10
7. krs
Tampere 33100
Finland
Google map ja reittiohjeet
YHTEYSTIEDOT
Sanni Halla-aho ·
21 ILMOITTAUTUNUTTA
Pirjo Soittaja Leif Soittaja Annielina Mehtätalo Sami Kaita Sini Karjalainen Lilli Kilpinen Johanna Perkiö Kai Kaarlampi Erkki Taatila Arse Nurmi Mari Mäkelä Henrik Kähkönen Toni Hollt Marja-Liisa Juven Arto Patrikainen Jussi-Pekka Ahonen Sanni Halla-aho Timo Lapila Veera Hakanperä Anna Tukkiniemi Petteri Männistö

Who's RSVPing

Pirjo Soittaja
Leif Soittaja
Annielina Mehtätalo
Sami Kaita
Sini Karjalainen
Lilli Kilpinen
Johanna Perkiö
Kai Kaarlampi
Erkki Taatila
Arse Nurmi
Mari Mäkelä
Henrik Kähkönen
Toni Hollt
Marja-Liisa Juven
Arto Patrikainen
Jussi-Pekka Ahonen
Sanni Halla-aho
Timo Lapila
Veera Hakanperä
Anna Tukkiniemi
Petteri Männistö

Osallistutko?

Mikäli tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja sinulla on jokin ruoka-aineallergia, tai erityisruokavalio, kirjoita siitä maininta tähän alle.